Jefo Ship Supply Jefo Ship Supply

slider 01

JeFo Ship Supply kent voortaan twee bekende gezichten 07 Mar 2016, Kom op bezoeken op de Open Scheepvaartdagen in Antwerpen (18 - 20 Maart 2016)

DSC00314

STEENWIJK, JeFo Ship Supply is in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van reinigings- en onderhoudsmiddelen voor de scheepvaart. Eigenaar Jan Folkert Braad is een bekend gezicht in de binnenvaart, hij heeft sinds 1 februari versterking gekregen van Henk Kamp, nu zijn er dus twee bekende gezichten.

Voordat Jan Folkert Braad begon met JeFo Ship Supply, had hij al 25 jaar ervaring opgedaan in de branche. Samen met zijn vrouw en mede-eigenaar Jenny en zijn zoon Robert runt hij het bedrijf tweeënhalf jaar met succes. Dan volgt er een luxeprobleem; wegens groei van het klantenbestand komt er te veel werk. Vandaar dat hij zijn voormalige collega Henk Kamp benadert, de twee kennen elkaar al heel lang. Ook investeert hij in een tweede, wederom opvallende, bestelbus. Vanaf nu handelen beide mannen -uit hetzelfde hout gesneden- gezamenlijk de orders af.

EFFECTIEF EN DUURZAAM

Er zijn een aantal redenen voor het succes. Op de website en in de productencatalogus zien we een eigen JeFo-lijn. De reinigings- en onderhoudsmiddelen zijn naar eigen receptuur samengesteld en hebben hun effectiviteit bewezen. Daarnaast levert JeFo een beschermend olie additief en smeermiddelen, waaronder een hoogwaardig vet met een speciale vetspuit waardoor eindelijk de handen schoon blijven. Samen met de Ranex Rustbuster, de scheepstouwen en de populaire Katchoe Wrijfhouten met dichte uiteinden (hiervan is JeFo verdeler) vormt het een mooi en compleet assortiment. De tweede reden is dat JeFo voorraadhoudend is en zorgt dat de producten zo snel mogelijk worden afgeleverd bij de klant of bij één van de vele verkooppunten in Nederland, België en Duitsland. De derde reden is de toegevoegde waarde in de vorm van informatie, uitleg over de werking en demonstraties van de producten. Vaak gebeurt dat bij de schipper aan boord. De band die dan ontstaat is -schipperseigen - een goede en duurzame. Over duurzaam gesproken, de producten zijn ecologisch en op enzymenbasis om het milieu niet te belasten en toch uitermate effectief. Waar nodig voldoen zij aan de HACCP-norm, denk aan vervoer van veevoeders.

SPONTAAN

Een schot in de roos is bijvoorbeeld JeFo Metal Clean. Google dit samen met de term V.O.F. Deo Gratias en dan is op YouTube te zien hoe een klant spontaan showt dat zijn zes jaar oude dekplaten weer als nieuw worden. Deze maand vinden we JeFo Ship Supply op de Open Scheepvaartdagen in Antwerpen op de stand bij Bezemer Coatings en ook op de beurzen in Gorinchem en Kalkar is het bedrijf present. Daar vertellen Jan Folkert en Henk graag over de goede prijs-kwaliteit verhouding, de service en hun lijfspreuk: afspraak = afspraak. www.jefoshipsupply.nl

Geschreven door: Leo van Teeffelen