JeFo Ship Supply JeFo Ship Supply

slider 01

JeFo Ship Supply staat voor schoon en duurzaam 25 9 2015, Kom ons bezoeken op Kalkar beurs (29 en 30 Sept, 2015)

JEFO SupplyFolkert Braad BVK

STEENWIJK, Bekend van Top Eco producten en Bio- Cleaners vergroot JEFO Ship Supply haar assortiment met een beschermend olie-additief en nieuw vetsmeersysteem. Ook het populaire Katchoe wrijfhout dat JEFO in Nederland en Duitsland levert aan bunkerstations, heeft een praktische aanpassing ondergaan, is daardoor nog functioneler en duurzamer. Een Katchoe tussenmaatje is in ontwikkeling! JEFO Supply etaleert en demonstreert haar producten in stand 146 op de Kalkar beurs (29 en 30 sept).

Twee jaar geleden startte Jan Folkert Braad JEFO Ship Supply en het gaat goed! Wat hierbij helpt is dat hij al 27 jaar professionele en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen voor scheepvaart, jachtbouw, horeca, watersport en bunkerbranche levert. Eveneens helpt zijn echtgenote en businesspartner Jenny die de inkoop en administratie op zich neemt. Zoon Robert regelt de voorraad en verkoop bedrijven. Folkert stuurt, kijkt, belt en levert langs het water. Hij kent elk schip en bunkerstation ofwel alles wat drijft. 'Wij drijven op relaties en tevreden klanten' meldt Jan Folkert.

'Door een flexibele werkwijze zijn we in staat producten op maat te leveren. Voor vervuiling van afwijkende aard maken we in samenwerking met een chemicus, specifieke reinigings- en onderhoudsproducten. Uitgangspunt hierbij is dat de producten beantwoorden aan de HACCP-procedures en daarin integraal kunnen worden opgenomen. We leveren de beste kwaliteit voor schip, milieu en portemonnee'! www. jefoshipsupply.nl

Nieuw

Vetsmeersysteem Jefo Uni Grease 400 is een hoogwaardig, universeel toepasbaar lithiumcomplex- vet waaraan ter versterking van de EP- en AW- eigenschappen een geconcentreerde dispersie vaste (keramische) smeerstoffen is toegevoegd, dat beschermt tegen stotende belastingen. De JEFO UG-400 vetspuit werkt hierbij uniek, is schoner in gebruik, voorkomt vetverlies en vette handen! 

Olie additief JF-BA-116

Additieven nemen een innovatieve "koers" en werken therapeutisch voor motor en milieu! JF-BA-116 heeft een basis van hoogwaardige en zeer zuivere minerale olieën. De prestatieladder van dit product in verschil met olie zonder additief is gemonitord en in periodes geanalyseerd. Volgens Jan Folkert Braad zijn de gegevens met de meest objectieve methodiek berekend. Uit deze analyse blijkt de werking betreffende wrijving, slijtage en pitting effectief! Het toegevoegde additief voorkomt interne vervuiling van de motor die hierdoor duurzamer presteert en minder onderhoud nodig heeft. Het product is voor alle smeer- en hydrolieksystemen geschikt.

Katchoe

Het wrijfhout krijgt een tussen maatje. De extra verstevigde uiteinden zijn dichtgemaakt zodat het uit gerecycled hoogwaardig kunststof vervaardigde en hierdoor slijtvaste wrijfhout nergens kan achterhaken. Ook zijn er 32 mm gaten in gegoten voor het vast te maken.

Jefo Metal Clean

Een bijzonder vloeistof waarmee de aluminiumvloer gepoetst/gepolijst wordt en daarna weer als nieuw is! Een aanrader zegt de schipper van de Deo Gratias in een filmpje over het poetsen van zijn 6 jaar oude aluminiumvloer. Van dof naar hoogglans, als nieuw gepolijst zonder krasvorming. 'Zo'n enthousiast bericht van de werkvloer is dat voor het product een overtuigende reclame', vind Folkert Braad. Of je Metal Clean gebruikt voor het verwijderen van oxidatie, het voorkomen van vuilaanhechting of je poets er bijvoorbeeld RVS, chroom, koper of zilver en goud mee op, het resultaat is zeer verrassend'.