JeFo Ship Supply JeFo Ship Supply

slider 01

Nieuwe producten JEFO Ship Supply 27 5 2015, Uitbreiding one stop shopping assortiment overzichtelijk in nieuwe website

Metal Clean

STEENWIJK, Met de uitbreiding van het assortiment van JEFO Ship Supply door toevoeging van een beschermend olie additief en een nieuw vet smeersysteem wordt een verdere stap gezet in het one stop shopping gemak dat de klanten van JEFO wordt geboden. De nieuwe website van het bedrijf geeft een duidelijk overzicht van het complete assortiment dat bij JEFO kan worden afgenomen. Dat klanten zijn zeer tevreden over de producten bleek onlangs uit een film die door een klant werd gemaakt over het effect van de JEFO Metal Cleaner. “Een betere reclame kan ik mij niet wensen”, aldus Jan Folkert Braad die zijn klanten ook straks op de beurs Maritime Industry op stand 395 de producten uitgebreid kan tonen.

Beschermend olie additief
Met de codering JF-BA-116 is door JEFO een beschermend olie additief in het assortiment opgenomen. Dit nieuwe product garandeert vermindering van slijtage, wrijving en pitting. Het product vermindert daarmee het olie- en brandstofverbruik en verlengt de levensduur van de motor die daarnaast betere prestaties levert. Daarnaast verlaagt het product de startkoppel en beveiligt het tegen topbelastingen.
JF-BA-116 is ontwikkeld op basis van hoogwaardige, zeer zuivere minerale olie en comptabel met alle gangbare oliën met uitzondering van raadzaadoliën. Het product is toe te voegen aan alle smeersystemen van versnellingsbakken, differentiëlen, motorsmering en hydraulieksystemen.

Nieuw vetsmeersysteem
Jefo Uni Grease 400 is een zeer hoogwaardig, universeel toepasbaar 'multi- purpose' lithiumcomplex vet waaraan ter versterking van de EP-en AW-eigenschappen een geconcentreerde dispersie vaste (keramische) smeerstoffen is toegevoegd. Deze toevoeging beschermt tevens het systeem tegen stotende belastingen. Voor optimaal gebruik kunt u de JEFO UG-400 Vetspuit gebruiken. Deze vetspuit geeft een uniek gemak in het gebruik. Door het gebruik van deze vetspuit komt u geen handen meer tekort. Het product werkt daarmee schoner en gemakkelijker waardoor minder verlies optreedt en er na gebruik geen vette handen meer zijn.

JEFO Metal Clean
JEFO Metal Clean is een zeer effectief poetsmiddel voor het verwijderen van aanslag en oxidatie op (edel)metalen, zoals aluminium, chroom, RVS, koper, messing, zilver en goud. JEFO Metal Clean verwijdert vuil, corrosie en vetresten. Daarnaast heeft product een uitmuntende polijstende werking zonder krasvorming. JEFO Metal Clean brengt het oppervlak tot hoogglans, voorkomt vuilaanhechting en reinigt zonder residu. De schipper van koppelverband Deo Gratias werd door het resultaat van JEFO Metal Clean zo enthousiast dat hij het resultaat van het gebruik op de zes jaar oude vloerplaten van de machinekamer graag met u deelt in de film die hij hiervan maakte. “Een aanrader”, zo horen we een enthousiaste gebruiker het product aanprijzen.

Spiegelde vloerplaten machinekamer Deo Gratias zien?
Kijk op de onderstaande bijlagen het filmpje om de resultaten te bekijken.

STAND 395