JeFo Ship Supply JeFo Ship Supply

slider 01

JeFo start met 'JeFo' Bio-cleaners 10 9 2013, De Binnenvaartkrant - Johan de Wit

testnews

Reeds een kwart eeuw zo'n 90.000 km per jaar langs, zee- en binnenvaart, visserij, industrie, horeca, jachtbouw, watersport en de bunkerbranche met advies, handleiding en demonstratie van professionele reinigingsmiddelen, leverde kennis, goodwill en een groot aantal tevreden klanten op, ofwel relatie: het 'kapitaal' van Folkert Braad!

Het bedrijf waarvoor hij werkte ging over in andere handen, juist dat gaf hem een duw in de rug om zijn lang gekoesterde wens waar te maken en voor eigen rekening van start te gaan. Hij kent de branche en de branche kent hem. "Kwaliteit en service kan je leveren maar het moet je ook gegund worden" haast Folkert zich te zeggen.

Zijn echtgenote Jenny is zijn business partner, naast haar job als zwemlerares, neemt ze de administratie en inkoop voor haar rekening. Zoon Robert (27) heeft voor Small Business and Retailmanagement gestudeerd en loopt zich warm om eveneens in het bedrijf te stappen, waarmee JeFo Ship Supply reeds op koers ligt. Ofschoon de voorraad- en productieloods van de Steenwijker niet aan het water ligt is hij er zelf één van 'recht door zee'. JeFo Ship Supply levert 'Top- Eco- en Biocleaners' door heel Europa!

Overeenkomstig zijn ervaring geeft hij met zijn receptuur een samenstelling aan producten die specifiek gericht zijn op de aard van het vuil en daarbij de verflaag respecteren. Folkert demonstreert aan boord- of op de werkvloer hoe je vervuiling efficiënt verwijderd.

Folkert: De bunkerstations volgen de productlijn op grond van bewezen kwaliteit. Dit is een mooie service voor de eindverbruiker en voor ons. Wij zetten alle zeilen bij en hebben plezier in onze nieuwe aanpak, ofschoon er nu als ondernemer niet veel veranderd. Bijna 25 jaar leveren aan de bedrijfswereld, waarbij je een grote klantenkring opbouwt, lijkt eveneens op ondernemen. Natuurlijk weten we dat winstgevend existeren in deze tijd onder druk staat. Niettemin zijn we er van overtuigd dat we kwaliteit leveren voor een fatsoenlijke prijs. Onze reinigingsproducten werken, daardoor hebben we omzet, de bedrijfskosten houden we met ons drieën binnenboord!"

Door te bellen met (+31) 0683701219 staan de spullen in reistijd in het gangboord.
Ingeval van calamiteit is Folkert rond de klok zo snel mogelijk ter plaatse!