Jefo Ship Supply Jefo Ship Supply

bouw

Bouw

JeFo Superreiniger

Inhoud: 1, 10 of 25 Liter

Jefo Superreiniger is een geconcentreerde allesreiniger welke, afhankelijk van de vervuiling, in diverse verhoudingen te verdunnen is met water. Jefo Superreiniger kunt u verwerken met een spons, doek, bezem, mop, borstel, hogedrukspuit en inschuimapparaat. Jefo Superreiniger lost (zware) vervuilingen op en is een krachtige ontvetter. Jefo Superreiniger voldoet aan de HACCP-normen en is daarom toepasbaar in de voedingsmiddelenindustrie. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Shampoo met extra wax

Inhoud: 1, 10 of 25 liter

Jefo Shampoo met extra wax is een geconcentreerde shampoo met extra glans wax. Jefo Shampoo met extra wax is een geconcentreerde shampoo, samengesteld uit een combinatie van synthetische en plantaardige reinigingsgrondstoffen. Jefo Shampoo met extra wax reinigt grondig en bevat een speciale glans wax voor bescherming van de behandelde ondergrond. Jefo Shampoo met extra wax is veilig voor lak, rubber en alle andere materialen. Bij extreem vervuilde ondergrond adviseren wij eerst Jefo Superreiniger in te zetten. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Handreiniger met korrel

Inhoud: 4,5 kilo per eenheid

Krachtige pasteuze handreiniger voor het verwijderen van industriële vervuilingen. Bij uitstek geschikt voor het verwijderen van smeermiddelen en vet (mineraal – aardoliebasis). Geformuleerd met een aangenaam fris parfum. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JF UG-400

Inhoud: 400 gram per bus

Jefo Uni Grease 400 is een zeer hoogwaardig, universeel toepasbaar 'multi- purpose' lithiumcomplex vet waaraan ter versterking van de EP-en AW-eigenschappen een geconcentreerde dispersie vaste (keramische) smeerstoffen is toegevoegd. Deze toevoeging beschermt tevens het systeem tegen stotende belastingen. Voor optimaal gebruik kunt u onze Jefo UG-400 Vetspuit gebruiken.

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JF ML-300

Inhoud: 400 gram per bus

Jefo Multi Lube 300 is een multifunctioneel smeermiddel met een hoog gehalte aan homogeen verdeelde microscopisch kleine deeltjes vaste smeerstoffen in een minerale olie. Het product bevat een zeer specifiek additievenpakket en is dan ook bij uitstek geschikt als een smeermiddel met zeer goede smerende, reinigende en beschermende werking. De zorgvuldig geteste combinatie van de vaste smeerstoffen met de andere componenten maken de JF-ML-300. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Care Wax

Inhoud: 1 liter

Jefo Care Wax reinigt en beschermt oudere en verweerde lakken, kunststof kozijnen, kunststof gevelbeplating, kunststof coating op damwandprofiel, gevelbeplating etc. Jefo Care Wax kan zowel handmatig als met de polijsmachine aangebracht worden. Jefo Care Wax is een uitermate geschikt product voor beroeps en binnenvaart en auto-industrie.

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Magic Poetspasta

Inhoud: 600 Gram

Jefo Magic Poetspasta is een universele poetspasta. Reinigt, polijst en beschermd zilver, koper, chroom, rvs, tin, aluminium, acryl vitrokeramiek, wandtegels, zachte en harde natuursteen, grafsteen, enz. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Sterke handreiniger

Inhoud: 10 liter

Jefo Sterke Handreiniger is een vloeibare handreiniger zonder schuurmiddel, waardoor zelfs bij zeer intensief gebruik de handen niet zullen uitdrogen. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JF GG-408

Inhoud: 400 gram per bus

Jefo Gear Grease 408 is een hoogwaardig semi-vloeibaar 'multi purpose' calcium-sulfonaat vet op basis van hooggeraffineerde sterk hechtende basisoliën. De bijzondere formulering geeft dit vet uitmuntende slijtagevoorkomende en corrosiewerende eigenschappen. Zelfs bij extreme belastingen. Superieure water-resistente eigenschappen maken de toepassing in zeer natte milieus mogelijk. Inmenging van (zout) water veroorzaakt zelfs bij 50 inmenging geen noemenswaardig consistentie verlies. De sterk hechtende basisolie maakt het vet bij uitstek inzetbaar in open en gesloten tandwielkasten, kabelsmering en kettingsmering. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

Jefo Brake Orange

Inhoud: 400 ml per bus

Jefo Brake Orange is een kwalitatief, hoogwaardige remreiniger voor het reinigen en ontvetten van rem- en koppelingssystemen van personenauto`s, vrachtwagens, bussen, transporteurs en industriële voertuigen.

Jefo Brake Orange verwijdert gemakkelijk, vuil, stof, vet, olie en roet van trommelremmen, remschijven, remvoeringen, remklauwen, remblokken, remschoenen, cilinders en veren.

Door de uitstekende reiniging kunnen de behandelde onderdelen weer zonder problemen presteren, wat het remsysteem bevordert en resulteert in een veilige werking van uw voertuig.

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad: