Jefo Ship Supply Jefo Ship Supply

slider 01

Nieuws

Metal Clean 27-08-2021,

Wat vindt u hier van? - Poets set Jefo Ship Supply

Uw aluminium traanplaten, erfluiken, deksels enz. laten glanzen in een handomdraai? Met deze Jefo Ship Supply poetst set bestaande uit een poetsmachine, polijstrollen en de Jefo Metal Clean wordt dat een kinderspel.

Lees verder

Mirka DEOS 663CV Delta 5 19-04-2019,

Kwaliteits assortiment Jefo Ship Supply

Jefo Ship Supply is leverancier van reinigings- en onderhoudsproducten maar levert ook producten als wrijfhout, dispensers, borstels, touwen en stofzuigers. Het bedrijf bedient haar klanten met een ruim assortiment en geeft maatwerk advies in gebruik en toepassing van producten. Ook dit jaar zal het bedrijf op Maritime Industry een greep uit haar producten tonen. Zo worden bijvoorbeeld het Katchoe wrijfhout en het nieuwe touw KAYPLA gepresenteerd en ziet u hoe de gebruiksvriendelijke MIRKA schuurmachine moeiteloos in alle hoeken schuurt.

Lees verder

Van Den Bossche BVBA 18-01-2018,

Vanaf heden is een nieuw verkooppunt in Gent een feit!

JeFo is continue bezig haar bedrijfsvoering te analyseren en te optimaliseren. Dit om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, adviseren en te helpen. Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen zijn onze verkooppunten in Nederland, Duitsland en België belangrijk voor ons.

Lees verder

DEOS 81 x 133 1 24-11-2017,

Sneller en slimmer repareren met de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine! NIEUW!

De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine. De machine beschikt over een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor u een perfecte controle heeft om snel tot een mooi schuurresultaat te komen.

Lees verder

Jefo Brake Orange 02-03-2017,

JeFo komt met een nieuwe rem reiniger de markt op!

Met trots presenteren wij de Jefo Brake Orange. Vanaf heden te koop bij Jefo Ship Supply en onze bunkerpartners! Wilt u een gratis demonstratie van dit product? Neem dan contact op met onze mannen; Folkert Braad - (+31) 0683701219 of Henk Kamp (+31) 0625695449 en zij staan in no time voor u paraat!

Lees verder

1 2 3