Jefo Ship Supply Jefo Ship Supply

slider 01

Referenties

V.O.F. Conforza - M/s Conforza - Mirka Deros Schuurmachine & Stofzuiger

 

Sinds oktober 2016 maken wij gebruik van de Mirka Deros Schuurmachine, stofzuiger en bijhorende slang.Dit allen word geleverd door Jefo Ship Supply. Het resultaat is verbluffend. Geen last van stof, geen last aan de luchtwegen! Snel en effectief werken dat doe je met de Mirka Deros Schuurmachine!

Peter Lenten van de M/s Conforza

http://youtu.be/Jb9Uo806IUQ

Onze matroos is druk aan het schuren! Zonder stof en direct effectief!

Informatie:

Met een gewicht van slechts 1 kg en een hoogte van 9,6 cm is de Mirka Deros twee keer zo licht en compact als andere schuurmachines in zijn klasse. Hierdoor is de Deros ook uitermate geschikt voor het schuren van moeilijk bereikbare plekken in krappe ruimtes.

Dankzij de ingebouwde koolborstelvrije motor heeft de Mirka Deros voldoende vermogen om elke klus snel te klaren! Zijn prestatie is vergelijkbaar met een conventionele 500 W elektrische schuurmachine. Dit zorgt voor een constante snelheid, zelfs onder zware belasting. Een ‘gesloten constructie’ voorkomt dat er stof in de motor komt, waardoor er geen slijtage en schade wordt veroorzaakt.

De Mirka Deros heeft een soft start functie, een ingebouwde elektronische motorrem en een glad, gemakkelijk te bedienen hendel om het motortoerental te regelen. Het unieke ergonomische ontwerp zorgt voor een comfortabele grip voor zowel rechts- als linkshandige. Het ontbreken van een transformator en luchtslang zorgen voor extra wendbaarheid.

V.O.F. Deo Gratias - M/s Deo Gratias - Ranex Rustbuster

We hebben HBI gelost en het hele schip zit onder het slijt. Met een luiwagen is het niet weg te boenen, het zit hartstikke vast op het roefdek.

Met Ranex Rustbuster zit het er weer nieuw uit, helemaal mooi. Het werkt goed je hebt maar een klein beetje nodig en het weekt zo weg en de verf blijft keurig!

Een aanradar!

http://youtu.be/NU8ZuC4SUVU

Het roefdek ziet er weer uit als nieuw!

V.O.F. Deo Gratias - M/s Deo Gratias

Wij hebben onze 6 jaar oude aluminium platen in de machinekamer bewerkt met Jefo Metal Clean. Na het gebruik van Jefo Metal Clean bracht het product de oorspronkelijke glans terug aan de aluminium platen.

Een aanrader!

http://youtu.be/bNHZE4ip0tk

 

Eindresultaat

Dennis de Jong - DJP Media Steenwijk

DJP Media Steenwijk werkt met hoogwaardige camera's en lenzen. Deze appartuur wordt onder verschillende omstandigheden gebruikt. JeFo Glashelder is voor ons een essentieel product om onze lenzen en camera's vet en stofvrij te houden.