Jefo Ship Supply Jefo Ship Supply

transport

Transport

JeFo Superreiniger

Inhoud: 1, 10 of 25 Liter

Jefo Superreiniger is een geconcentreerde allesreiniger welke, afhankelijk van de vervuiling, in diverse verhoudingen te verdunnen is met water. Jefo Superreiniger kunt u verwerken met een spons, doek, bezem, mop, borstel, hogedrukspuit en inschuimapparaat. Jefo Superreiniger lost (zware) vervuilingen op en is een krachtige ontvetter. Jefo Superreiniger voldoet aan de HACCP-normen en is daarom toepasbaar in de voedingsmiddelenindustrie. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Superreiniger Extra

Inhoud: 25 liter

Jefo Superreiniger Extra is een hoog geconcentreerde transportmiddelenreiniger. Zeer sterk reinigend vermogen, matig schuimend. Is uitermate geschikt voor o.a. dek reiniging in de scheepvaart. Reinigt uiteenlopende ondergronden welke zwaar vervuild zijn door dierlijke, plantaardige en eetbare oliën zoals o.a.. raapolie, palmolie, zonnebloemolie, kokosolie, lijnolie, visolie, melasse, stearines en afvalolie van vetzuren. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Shampoo met extra wax

Inhoud: 1, 10 of 25 liter

Jefo Shampoo met extra wax is een geconcentreerde shampoo met extra glans wax. Jefo Shampoo met extra wax is een geconcentreerde shampoo, samengesteld uit een combinatie van synthetische en plantaardige reinigingsgrondstoffen. Jefo Shampoo met extra wax reinigt grondig en bevat een speciale glans wax voor bescherming van de behandelde ondergrond. Jefo Shampoo met extra wax is veilig voor lak, rubber en alle andere materialen. Bij extreem vervuilde ondergrond adviseren wij eerst Jefo Superreiniger in te zetten. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Eco Reiniger

Inhoud: 10 of 25 liter

Jefo Eco Reiniger is een geconcentreerde schuimende allesreiniger / ontvetter welke, afhankelijk van de vervuiling, in vrijwel alle verhoudingen te verdunnen is met water. Jefo Eco-Reiniger kunt u verwerken met een spons, doek, bezem, mop, borstel en/of hogedrukspuit. Jefo Eco-Reiniger lost (zware) vervuilingen op en is een krachtige ontvetter. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Glashelder

Inhoud: 10 liter

Jefo Glashelder is een gebruiklare sprayreiniger, geschikt voor het snel en streeploos reinigen van een scala aan gladde oppervlakken. Jefo Glashelder is zuinig in gebruik.

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Stripe Clean

Inhoud: 1 liter

Polijstmiddel met vaste wax. Jefo Stripe Clean is een reinigingsmiddel met polijstende werking en wax ineen. Jefo Stripe Clean verwijdert zwarte strepen, diepte vlekken in polyester en voorziet de ondergrond van een beschermende waxlaag. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Care Wax

Inhoud: 1 liter

Jefo Care Wax reinigt en beschermt oudere en verweerde lakken, kunststof kozijnen, kunststof gevelbeplating, kunststof coating op damwandprofiel, gevelbeplating etc. Jefo Care Wax kan zowel handmatig als met de polijsmachine aangebracht worden. Jefo Care Wax is een uitermate geschikt product voor beroeps en binnenvaart en auto-industrie.

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JF ML-300

Inhoud: 400 gram per bus

Jefo Multi Lube 300 is een multifunctioneel smeermiddel met een hoog gehalte aan homogeen verdeelde microscopisch kleine deeltjes vaste smeerstoffen in een minerale olie. Het product bevat een zeer specifiek additievenpakket en is dan ook bij uitstek geschikt als een smeermiddel met zeer goede smerende, reinigende en beschermende werking. De zorgvuldig geteste combinatie van de vaste smeerstoffen met de andere componenten maken de JF-ML-300. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JF UG-400

Inhoud: 400 gram per bus

Jefo Uni Grease 400 is een zeer hoogwaardig, universeel toepasbaar 'multi- purpose' lithiumcomplex vet waaraan ter versterking van de EP-en AW-eigenschappen een geconcentreerde dispersie vaste (keramische) smeerstoffen is toegevoegd. Deze toevoeging beschermt tevens het systeem tegen stotende belastingen. Voor optimaal gebruik kunt u onze Jefo UG-400 Vetspuit gebruiken.

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Handreiniger met korrel

Inhoud: 4,5 kilo per eenheid

Krachtige pasteuze handreiniger voor het verwijderen van industriële vervuilingen. Bij uitstek geschikt voor het verwijderen van smeermiddelen en vet (mineraal – aardoliebasis). Geformuleerd met een aangenaam fris parfum. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JF-EP-436

Inhoud: 400 gram per bus

JF – EP – 436 is een volwaardig Is EP -Multi – Purpose vet, bestaande uit een dik visceuze basisoliën en speciale additieven. Deze komen de hedendaagse gezondheid en veiligheidsnormen tegemoet. JF-EP-436 bevat enorm versterkte eigenschappen tegen oxidatie, corrosie en slijtage. Daarnaast is dit product bestand tegen een extreme druk. JF-EP-436 garandeert een zeer efficiënte smering van bijvoorbeeld rollagers en lagerbussen, die onderhevig zijn aan zware belastingen.


Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Magic Poetspasta

Inhoud: 600 Gram

Jefo Magic Poetspasta is een universele poetspasta. Reinigt, polijst en beschermd zilver, koper, chroom, rvs, tin, aluminium, acryl vitrokeramiek, wandtegels, zachte en harde natuursteen, grafsteen, enz. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Aluminium Reiniger

Inhoud: 10 liter

Aluminium reiniger is een bijzonder snelwerkende, geconcentreerd vloeistof om aluminium delen te reinigen en de oorspronkelijke glans te herstellen. Aluminium reiniger reinigt en herstel de glans onmiddellijk na contact met schoon te maken oppervlak. Aluminium reiniger verwijdert vuil, stoflagen en zelfs door uitlaatgas veroorzaakte zwarte dieselaanslag op vrachtwagens, opleggers en bussen. Aluminium reiniger verwijdert kalkaanslag en corrosie van aluminium, koper, messing en roestvrijstaal dat aan weer en wind is blootgesteld. PH waarde is 1.

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JF-BA-116

Inhoud: 5 of 10 liter

Beschermend olie additief waarmee slijtage, pitting en stick-slip worden verminderd. JF-BA-116 is een speciaal olie additief voor voertuigen dat ontwikkeld is op basis van een hoogwaardige, zeer zuivere minerale olie. Dit product vermindert slijtage, pitting en stick-slip binnen uw applicatie. JF-BA-116 is compitabel met alle gangbare oliën, met uitzondering van raad zaadoliën, en vermindert de schade die veroorzaakt wordt door metaal-op-metaal contact. JF-BA-116 is toe te voegen aan smeersystemen van versnellingsbakken, motoren, hydraulieksystemen en differentiëlen. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Koudontvetter

Inhoud: 10 liter

Jefo Koudontvetter is een veelzijdig vloeibaar ontvetting- en reinigingsmiddel voor het verwijderen van de hardnekkigste olie- en vetlagen, natte verf, anti-roestbeschermingslagen en teer. Jefo Koudontvetter bevat een combinatie van oplosmiddelen met een beperkt aandeel aromaten, waardoor een effectieve en snelle werking verkregen wordt. Jefo Koudontvetter is uitermate zuinig in het gebruik, het kan 5 maal zijn eigen volume aan olie, vet en teer opnemen terwijl het gemakkelijk met water blijft af te spoelen. Jefo Koudontvetter is volkomen veilig in het gebruik, het bevat geen gevaarlijke bestanddelen zoals zuren, alkaliën of andere bijtende stoffen. Jefo Koudontvetter tast metaal niet aan, en heeft ook geen invloed op plastic, synthetisch rubber, weefsels, droge verf, etc. Jefo Koudontvetter is ook een uitstekende snel reiniger voor verfkwasten, waardoor snel van kleur kan worden gewisseld. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

Jefo Brake Orange

Inhoud: 400 ml per bus

Jefo Brake Orange is een kwalitatief, hoogwaardige remreiniger voor het reinigen en ontvetten van rem- en koppelingssystemen van personenauto`s, vrachtwagens, bussen, transporteurs en industriële voertuigen.

Jefo Brake Orange verwijdert gemakkelijk, vuil, stof, vet, olie en roet van trommelremmen, remschijven, remvoeringen, remklauwen, remblokken, remschoenen, cilinders en veren.

Door de uitstekende reiniging kunnen de behandelde onderdelen weer zonder problemen presteren, wat het remsysteem bevordert en resulteert in een veilige werking van uw voertuig.

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad: