Jefo Ship Supply Jefo Ship Supply

voedingsindustrie

Voedingsindustrie

JeFo Superreiniger

Inhoud: 1, 10 of 25 liter

Jefo Superreiniger is een geconcentreerde allesreiniger welke, afhankelijk van de vervuiling, in diverse verhoudingen te verdunnen is met water. Jefo Superreiniger kunt u verwerken met een spons, doek, bezem, mop, borstel, hogedrukspuit en inschuimapparaat. Jefo Superreiniger lost (zware) vervuilingen op en is een krachtige ontvetter. Jefo Superreiniger voldoet aan de HACCP-normen en is daarom toepasbaar in de voedingsmiddelenindustrie. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Eco Reiniger

Inhoud: 10 of 25 liter

Jefo Eco Reiniger is een geconcentreerde schuimende allesreiniger / ontvetter welke, afhankelijk van de vervuiling, in vrijwel alle verhoudingen te verdunnen is met water. Jefo Eco-Reiniger kunt u verwerken met een spons, doek, bezem, mop, borstel en/of hogedrukspuit. Jefo Eco-Reiniger lost (zware) vervuilingen op en is een krachtige ontvetter. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Roest en Kalk

Inhoud: 10 of 20 liter

Jefo Roest & Kalk is een effectief reinigingsproduct voor het verwijderen van o.a. slijpsel, roestaanslag, kalkaanslag, resten van cementklinker en slakken. Bij heel zware en/of hardnekkige vervuiling adviseren wij Jefo Roest-Kalk-Cement verwijderaar in te zetten. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Shampoo met extra wax

Inhoud: 1, 10 of 25 liter

Jefo Shampoo met extra wax is een geconcentreerde shampoo met extra glans wax. Jefo Shampoo met extra wax is een geconcentreerde shampoo, samengesteld uit een combinatie van synthetische en plantaardige reinigingsgrondstoffen. Jefo Shampoo met extra wax reinigt grondig en bevat een speciale glans wax voor bescherming van de behandelde ondergrond. Jefo Shampoo met extra wax is veilig voor lak, rubber en alle andere materialen. Bij extreem vervuilde ondergrond adviseren wij eerst Jefo Superreiniger in te zetten. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Geurverwijderaar

Inhoud: 0,75, 10 of 20 liter

Microbiologische sanitairreiniger met stankverwijderende werking. Jefo Geurverwijderaar is een duurzaam reinigingsmiddel, gebaseerd op micro organismen, bacteriën, enzymen en oppervlakte actieve stoffen. Deze natuurlijke stoffen zorgen voor de afbraak van restproducten en de omzetting van restafval in water en zuurstof. Bij regelmatig gebruik ontstaat er in de binnenzijde van afvoeren of riolering een laagje micro organismen wat vaste delen vervuiling vloeibaar maakt en vervelende geuren voorkomt. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Sterke handreiniger

Inhoud: 10 liter

Jefo Sterke Handreinigeris een vloeibare handreiniger zonder schuurmiddel, waardoor zelfs bij zeer intensief gebruik de handen niet zullen uitdrogen.

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Glashelder Plus

Inhoud: 0,75 of 10 liter

Jefo Glashelder Plus reinigt alle waterbestendige gladde oppervlakken d.m.v. de spraymethode. Jefo Glashelder is zuinig in gebruik en aangenaam geparfumeerd (appeltjes). Jefo Glashelder Plus onverdund sprayen, afnemen met een droge pluisvrije doek, klaar.

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Glashelder

Inhoud: 10 liter

Jefo Glashelder is een gebruiksklare sprayreiniger, geschikt voor het snel en streeploos reinigen van een scala aan gladde oppervlakken. Jefo Glashelder is zuinig in gebruik.

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Superreiniger Extra

Inhoud: 25 liter

Jefo Superreiniger Extra is een hoog geconcentreerde transportmiddelenreiniger. Zeer sterk reinigend vermogen, matig schuimend. Is uitermate geschikt voor o.a. dek reiniging in de scheepvaart. Reinigt uiteenlopende ondergronden welke zwaar vervuild zijn door dierlijke, plantaardige en eetbare oliën zoals o.a.. raapolie, palmolie, zonnebloemolie, kokosolie, lijnolie, visolie, melasse, stearines en afvalolie van vetzuren. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JF ML-300

Inhoud: 400 gram per bus

Jefo Multi Lube 300 is een multifunctioneel smeermiddel met een hoog gehalte aan homogeen verdeelde microscopisch kleine deeltjes vaste smeerstoffen in een minerale olie. Het product bevat een zeer specifiek additievenpakket en is dan ook bij uitstek geschikt als een smeermiddel met zeer goede smerende, reinigende en beschermende werking. De zorgvuldig geteste combinatie van de vaste smeerstoffen met de andere componenten maken de JF-ML-300. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Stripe Clean

Inhoud: 1 liter

Polijstmiddel met vaste wax. Jefo Stripe Clean is een reinigingsmiddel met polijstende werking en wax ineen. Jefo Stripe Clean verwijdert zwarte strepen, diepte vlekken in polyester en voorziet de ondergrond van een beschermende waxlaag. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Ontstopper

Inhoud: 1 liter

Een vloeibaar product op basis van sterke zuren. Het is een uitstekend product voor afvoeren van gootstenen, toiletten, spoelbakken, vetputten en riolen. Het product vernietigt snel alle organische en anorganische stoffen. Het verwijdert roest- en kalksteenaanslag. Het product doet geen afbraak aan de werking van septic tanks. Tevens uitstekend geschikt voor het ontdooien van bevroren leidingen. Niet van toepassing in metalen leidingen.

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Sipro Uniquat

Inhoud: 10 liter

Jefo Sipro Uniquat is een geconcentreerd algdodend middel, gebaseerd op een kwarternaire- ammonium en bevat 100 gram per liter didecyldimethylammoniumchloride. Jefo Sipro Uniquat is tevens inzetbaar als desinfectie en/of waterbehandelingsmiddel, waarvoor wij u verwijzen naar een ander productblad. Jefo Sipro Uniquat kent in verband met de wet bestrijdingmiddelen specifieke aanbevelingen.

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Magic Poetspasta

Inhoud: 600 Gram

 Jefo Magic Poetspasta is een universele poetspasta. Reinigt, polijst en beschermd zilver, koper, chroom, rvs, tin, aluminium, acryl vitrokeramiek, wandtegels, zachte en harde natuursteen, grafsteen, enz. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Bio Cleaner 7 in 1

Inhoud: 10 KG

Milieuvriendelijk en biologisch reinigingsmiddel voor het reinigen van alle oppervlakken. Jefo Bio Cleaner 7 in 1 is een industrieel reinigingspreparaat op enzymenbasis. Voor alle hygiënische reiniging (grootkeukens, horeca,...) en alle oppervlakken. Biologisch afbreekbaar en totaal veilig voor mens en milieu. Jefo Bio Cleaner 7 in 1 vergemakkelijkt de HACCP-methode.

Voor de totale hygiënische zuiverheid:

- 100% actief bioproduct
- Totaal veilig voor mens, dier en materiaal
- Biologisch afbreekbaar
- Kalk verwerkend, niet-buitend
- Garandeert de werking van septisch putten

Veiligheidsblad: