Jefo Ship Supply Jefo Ship Supply

watersport

Watersport

JeFo Superreiniger

Inhoud: 1, 10 of 25 liter

Jefo Superreiniger is een geconcentreerde allesreiniger welke, afhankelijk van de vervuiling, in diverse verhoudingen te verdunnen is met water. Jefo Superreiniger kunt u verwerken met een spons, doek, bezem, mop, borstel, hogedrukspuit en inschuimapparaat. Jefo Superreiniger lost (zware) vervuilingen op en is een krachtige ontvetter. Jefo Superreiniger voldoet aan de HACCP-normen en is daarom toepasbaar in de voedingsmiddelenindustrie. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Shampoo met extra wax

Inhoud: 1, 10 of 25 liter

Jefo Shampoo met extra wax is een geconcentreerde shampoo met extra glans wax. Jefo Shampoo met extra wax is een geconcentreerde shampoo, samengesteld uit een combinatie van synthetische en plantaardige reinigingsgrondstoffen. Jefo Shampoo met extra wax reinigt grondig en bevat een speciale glans wax voor bescherming van de behandelde ondergrond. Jefo Shampoo met extra wax is veilig voor lak, rubber en alle andere materialen. Bij extreem vervuilde ondergrond adviseren wij eerst Jefo Superreiniger in te zetten. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Glashelder

Inhoud: 10 liter

Jefo Glashelder is een gebruiklare sprayreiniger, geschikt voor het snel en streeploos reinigen van een scala aan gladde oppervlakken. Jefo Glashelder is zuinig in gebruik.

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Glashelder Plus

Inhoud: 0,75 of 10 liter

Jefo Glashelder Plus reinigt alle waterbestendige gladde oppervlakken d.m.v. de spraymethode.Jefo Glashelder is zuinig in gebruik en aangenaam geparfumeerd (appeltjes). Jefo Glashelder Plus onverdund sprayen, afnemen met een droge pluisvrije doek, klaar.

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Stripe Clean

Inhoud: 1 liter

Polijstmiddel met vaste wax. Jefo Stripe Clean is een reinigingsmiddel met polijstende werking en wax ineen. Jefo Stripe Clean verwijdert zwarte strepen, diepte vlekken in polyester en voorziet de ondergrond van een beschermende waxlaag. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Care Wax

Inhoud: 1 liter

Jefo Care Wax reinigt en beschermt oudere en verweerde lakken, kunststof kozijnen, kunststof gevelbeplating, kunststof coating op damwandprofiel, gevelbeplating etc. Jefo Care Wax kan zowel handmatig als met de polijsmachine aangebracht worden. Jefo Care Wax is een uitermate geschikt product voor beroeps en binnenvaart en auto-industrie. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Geurverwijderaar

Inhoud: 1, 10 of 20 liter

Microbiologische sanitairreiniger met stankverwijderende werking. Jefo Geurverwijderaar is een duurzaam reinigingsmiddel, gebaseerd op micro organismen, bacteriën, enzymen en oppervlakte actieve stoffen. Deze natuurlijke stoffen zorgen voor de afbraak van restproducten en de omzetting van restafval in water en zuurstof. Bij regelmatig gebruik ontstaat er in de binnenzijde van afvoeren of riolering een laagje micro organismen wat vaste delen vervuiling vloeibaar maakt en vervelende geuren voorkomt. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Metal Clean

Inhoud: 1 liter

Poetsmiddel voor aluminium, chroom & RVS (fijn). Jefo Metal Clean is een zeer effectief poetsmiddel voor het verwijderen van aanslag en oxidatie op (edel)metalen, zoals aluminium, chroom, RVS, koper, messing, zilver en goud. Jefo Metal Clean verwijdert vuil, corrosie, vetresten en heeft een uitmuntende polijstende werking zonder krasvorming. Jefo Metal Clean brengt het oppervlak tot hoogglans, voorkomt vuilaanhechting en reinigt zonder residu. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:
Video's: Video 1

JeFo Bruine/Gele Aanslag Verwijderaar

Inhoud: 1 Liter

Jefo Bruine/Gele Aanslag Verwijderaar is een krachtige reiniger die moeiteloos bruine en gele vaaraanslag verwijdert van romp en bodem. Ook voor kalkaanslag op staartstuk en schroef. Geschikt voor gebruik op polyester en geverfde oppervlakten. Ook geschikt om slijpsel en roestdeeltjes te verwijderen. Oppassen voor aluminium en gegalvaniseerde oppervlakten. Na behandeling de oppervlakten goed naspoelen met water. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Magic Poetspasta

Inhoud: 600 Gram

Jefo Magic Poetspasta is een universele poetspasta. Reinigt, polijst en beschermd zilver, koper, chroom, rvs, tin, aluminium, acryl vitrokeramiek, wandtegels, zachte en harde natuursteen, grafsteen, enz. 

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo Sipro Uniquat

Inhoud: 10 liter

Jefo Sipro Uniquat is een geconcentreerd algdodend middel, gebaseerd op een kwarternaire- ammonium en bevat 100 gram per liter didecyldimethylammoniumchloride. Jefo Sipro Uniquat is tevens inzetbaar als desinfectie en/of waterbehandelingsmiddel, waarvoor wij u verwijzen naar een ander productblad. Jefo Sipro Uniquat kent in verband met de wet bestrijdingmiddelen specifieke aanbevelingen.

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

Ranex Rustbuster

Inhoud: 500 ML of 1 Liter

Chemische metaal(oppervlakte)behandeling met Ranex Rustbuster Roest verwijderen door middel van een chemisch proces is een bijzonder eenvoudig en efficient alternatief voor schuren en stralen. Ranex Rustbuster is de oplossing. Wellicht dat het woord ‘chemisch’ de verbinding legt naar milieuonvriendelijk of gevaarlijk.

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

JeFo 2 in 1

Inhoud: 1, 10 of 25 Liter

Jefo 2 in 1 voor het reinigen en ontkalken in één boenbeurt. Met Jefo 2 in 1 boent u de meest voorkomende vervuiling eenvoudig weg. Waar u normalerwijs voor de kalkkring en op uw zwarte boeiing een zuur gebruikt boent u deze met Jefo 2 in 1 moeiteloos weg. Ook op een donker gekleurde dekken en ramen worden deze kalkkringen op een zeer veilig methode verwijderd zonder dat uw lak en het milieu worden aangetast. Door nieuwe ontwikkelingen van glansvormers en beschermers krijg uw lak een optimale glans. Jefo 2 in 1 is aluminiumveilig en zuurvrij.

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad:

Jefo Brake Orange

Inhoud: 400 ml per bus

Jefo Brake Orange is een kwalitatief, hoogwaardige remreiniger voor het reinigen en ontvetten van rem- en koppelingssystemen van personenauto`s, vrachtwagens, bussen, transporteurs en industriële voertuigen.

Jefo Brake Orange verwijdert gemakkelijk, vuil, stof, vet, olie en roet van trommelremmen, remschijven, remvoeringen, remklauwen, remblokken, remschoenen, cilinders en veren.

Door de uitstekende reiniging kunnen de behandelde onderdelen weer zonder problemen presteren, wat het remsysteem bevordert en resulteert in een veilige werking van uw voertuig.

Downloads:
Productinformatie:
Veiligheidsblad: