JeFo Ship Supply JeFo Ship Supply

slider 01

Kwaliteits assortiment Jefo Ship Supply 19 4 2019,

Mirka DEOS 663CV Delta 5

Jefo Ship Supply is leverancier van reinigings- en onderhoudsproducten maar levert ook producten als wrijfhout, dispensers, borstels, touwen en stofzuigers. Het bedrijf bedient haar klanten met een ruim assortiment en geeft maatwerk advies in gebruik en toepassing van producten. Ook dit jaar zal het bedrijf op Maritime Industry een greep uit haar producten tonen. Zo worden bijvoorbeeld het Katchoe wrijfhout en het nieuwe touw KAYPLA gepresenteerd en ziet u hoe de gebruiksvriendelijke MIRKA schuurmachine moeiteloos in alle hoeken schuurt.

Jefo 2 in 1
Meest voorkomende vervuiling en kalkkringen eenvoudig te verwijderen

Met Jefo 2 in 1 boent u de meest voorkomende vervuiling eenvoudig weg.
Waar u normalerwijs voor de kalkkring en op uw zwarte boeiing een zuur gebruikt boent u deze met Jefo 2 in 1 moeiteloos weg. Ook op een donker gekleurde dekken en ramen worden deze kalkkringen op een zeer veilig methode verwijderd zonder dat uw lak en het milieu worden aangetast. Door nieuwe ontwikkelingen van glansvormers en beschermers krijg uw lak een optimale glans. Jefo 2 in 1 is aluminiumveilig en zuurvrij.

KAYPLA 12: een nieuw touw
Sterk touw met laag gewicht, grote sterkte en minder slijtage
Er is veel vraag naar sterke, dunne Silverneema touwen, maar vaak is de prijs een belemmering. De fabrikant heeft voor JeFo een nieuw touw ontwikkeld dat goedkoper is dan de Silverneema voor dezelfde tonnage. Dat is gelukt met dit nieuwe touw, de Kaypla 12.

Kaypla® kenmerkt zich door een laag gewicht bij een hoge sterkte en zeven keer minder slijtage dan een gewone HMPE. Het is daarmee onder andere geschikt voor afstoppen en als koppeltouw.

Katchoe wrijfhout
Nieuwe tussenmaat voor stevig vervaardigd wrijfhout
JeFo komt binnenkort met een nieuwe tussenmaat van de Katchoe wrijfhouten, namelijk 110 x 14 x 14 centimeter. Dit is een uit stevig uit kunststof vervaardigde wrijfhout dat veel voordelen biedt ten opzichte van de klassieke wrijfhouten. Het Katchoe wrijfhout biedt de perfecte oplossing om onder alle omstandigheden af te meren of sluizen te nemen.

Naast de tussenmaat van 110 x 14 x 14 blijft de maat 139 x 16 x 15 centimeter ook beschikbaar in het assortiment van JeFo. Nog even de voordelen op een rij:
* In elke vaarrichting te gebruiken
* Vervaardig uit gerecycled hoogwaardige kunststof
* Zeer lange levensduur door zijn harde en slijtvaste samenstelling
* Veerkrachtig door de speciaal gedimensioneerde en georiënteerde uitsparingen
* Extra verstevigde uiteinden vangen de eerste krachten op
* Er zijn al gaten aangebracht om een touw door te halen
* Door de afgeronde en gesloten uiteinden blijven de wrijfhouten niet haken achter obstakels.


Mirka® DEOS 663CV Delta
Nieuwe schuurmachine moeiteloos tot in elke hoek
Een prachtig oppervlak van hoek tot hoek. De nieuwe Mirka DEOS 663CV Delta maakt het mogelijk, sneller en makkelijker dan voorheen te schuren. Met deze machine zal de gebruiker ontspannen schuren, zelfs wanneer dit hoger moet dan men wenst, de Mirka DEOS Delta weegt minder dan een 1 kg.

Het compacte ontwerp en het zeer lage profiel op slechts 10 cm hoogte zorgen voor een hoge manoeuvreerbaarheid en uitstekende balans. Nauwkeurig en efficiënt schuren onder elke hoek maakt Mirka® DEOS Delta ideaal voor het schuren van hoeken, profielen, verticale en moeilijk bereikbare plaatsen. Dit model heeft een 100x152x152 mm multi-gaten pad voor efficiënte stofafzuiging en een baan van 3 mm voor effectieve en snelle verspaning. Mikra DEOS Delta is klein en licht, dankzij zijn borstelloze motor en geavanceerde techniek, schuren gaat tot 40 procent sneller. Gecombineerd met een comfortabele en ergonomische grip, betekent dit dat u langdurig kunt schuren zonder vermoeid te raken. Met een eenvoudig te bedienen hendel kunt u de snelheid in een handomdraai aanpassen. De aparte aan- en uit schakelaar zorgt voor een eenvoudige en veilige bediening. Door Bluetooth connectie en geïntegreerde vibratie sensor krijg je interessante data op je smartphone zoals snelheid, vibratie in een gebruikersoverzicht. Deze nieuwe aanvulling in de DEOS familie is een echte aanwinst en brengt schuren naar een next level. De Mrka DEOS Delta zorgt in combinatie met beschermpad en Abranet Ace schuurstroken voor een stofvrije werkomgeving, zodat werknemers op een verantwoorde, veilige en vooral gezonde manier kunnen werken. 
Uitgebreid netwerk verkooppunten

Zowel in Nederland, België en Duitsland heeft JeFo een uitgebreid netwerk aan verkooppunten

Nederland: 
Bunkerstation Dekker en Stam
Bunkerstation Delta
Oliehandel Terlouw 
F.E.M.M. Rotterdam

België:
Bezemer Coatings in Antwerpen
Scheepswinkel v.d. Bossche in Gent

Duitsland:
BsB Gmbh & Co.KG in Hörstel 
Weert Ihnen Gmbh & Co.KG in Datteln
MSG eG in Würtzburg
Bunkerdienst P. Pallkowski in Berlijn 
Einzelhandel für Schiffsbedrf, Miltenberg

jefo jpg 20 14