JeFo Ship Supply JeFo Ship Supply

slider 01

Nieuws

Jefo Ship Supply Team v2. 17-05-2023

Tienjarig jubileum voor JeFo Ship Supply - B134

Vanaf de oprichting in 2013 heeft JeFo Ship Supply een enorme groei doorgemaakt. Wat begon met een bedrijf aan huis, gestart door JEnny en FOlkert Braad, met een depot in Steenwijk, groeide uit tot een bedrijf met een eigen bedrijfspand en depot in Nieuwerkerk. JeFo, dat in 2022 in Tuk een nieuw bedrijfspand betrok, ontwikkelde zich tot hofleverancier in reinigings- en onderhoudsproducten voor veel binnenvaartondernemingen.

Het bedrijf bestaat tien jaar, maar de ervaring is er één van vijfendertig jaar. Die ervaring en kennis, samen met een 24/7 bereikbaarheid en een op de vraag aansluitend assortiment van alleen de beste producten geeft vertrouwen in de volgende tien jaar van het bedrijf. En dat wordt deze zomer gevierd. Op de beurs Maritime Industry ligt op de stand van JeFo als dank voor het vertrouwen voor alle klanten een mooi presentje klaar.

Behalve voor de binnenvaart produceert en levert JeFo Ship Supply ook reinigings- en onderhoudsproducten aan andere sectoren als de offshore, visserij, watersport. Maar ook buiten de maritieme sector wordt geleverd, aan bijvoorbeeld de bouw, horeca, landbouw, onderwijs, voedselverwerkende industrie en schoonmaakbedrijven.

De afgelopen tien jaar heeft JeFo Ship Supply niet alleen uitbreiding gevonden in haar klantenkring, maar ook in de producten. Zo voorziet het assortiment niet alleen maar in reinigings- en onderhoudsproducten, maar worden ook bijvoorbeeld (scheeps)touwen, kunststof wrijfhouten, aluminium walstroomkabels, unicord slangen, led light, veiligheidsvesten en filtertechnieken geleverd. Ook voor deze producten wordt gekeken naar de beste oplossingen voor aan boord. Zo levert JeFo de walstroomkabels in aluminium uitvoering omdat deze de helft lichterzijn.

Met het uitgebreide assortiment speelt JeFo in op de behoefte van de klant aan boord meerdere producten in één keer geleverd te kunnen krijgen. De kwaliteit van het assortiment, samen met certificeringen van productgroepen als bijvoorbeeld HACCP voor ondersteuning bij transport van granen maakt dat het assortiment niet alleen breed is, maar ook diep. De homepage van JeFo geeft een overzicht van het assortiment en zal binnenkort worden ondersteund met een webshop. Er wordt voor de klanten niet alleen een groot assortiment gevoerd om aan de vraag te kunnen voldoen, maar er wordt ook een optimale voorraad aangehouden. Zo weet de klant dat producten uit het assortiment altijd op voorraad zullen zijn. Daarnaast is JeFo 24/7 bereikbaar om producten, waar dat nodig is, ook heel snel aan boord te kunnen krijgen. Met het netwerk van verkooppunten waar producten ook worden verkocht, dekt dit bedrijf de verkrijgbaarheid van producten voor verwijdering van vervuiling en onderhoud van het gereinigde goed af.

Speciale producten

In het assortiment van JeFo bevinden zich niet alleen standaard producten. Op basis van de ervaring in de werkzaamheden die aan boord plaatsvinden heeft JeFo keuze’s gemaakt door speciale producten toe te voegen die de werkzaamheden aan boord makkelijker maken. Zo is er de JeFo Metal Clean met een satineermachine en speciale borstels voor het polijsten van traanplaten. En is de Mirka Deros schuurmachine als lichtgewicht erg gebruiksvriendelijk en vooral stofvrij. de Mirka Delta, deze machine maakt het mogelijk om de kleinste hoekjes met een schuurmachine te kunnen bewerken

Team

Waar het bedrijf op 23 juni 2013 startte met 25 jaar ervaring, maar een nieuwe naam waaruit deze ervaring kon worden ingezet, groeide het bedrijf van Jenny en Folkert Braad al snel uit. In 2016 kwam Henk Kamp, oud collega van Folkert, het team versterken en samen met hen via de steeds groter wordende klantenkring de verdere groei van het bedrijf mede realiseren. Martien Barth werkt drie jaar bij het bedrijf waarvoor hij dagelijks in Zuid-Nederland en België klanten bezoekt, adviezen of demonstraties geeft en producten verkoopt. Hij komt uit de binnenvaart en heeft eerder altijd gevaren. Samen met Robert Braad, die met Jenny de activiteiten voor het bedrijf vanuit het kantoor in Tuk ondersteunt, staat er een team dat de klanten altijd weer op de juiste wijze weet te helpen. Dit samen met het recent betrokken nieuwe bedrijfspand maakt JeFo klaar voor de komende jaren op weg naar een volgend jubileum. 

Op de beurs Maritime Industry zullen klanten het tienjarig bestaan meevieren, bij een bezoek aan de stand ontvangen zij een mooi presentje.

T: Voor direct contact, gratis
advies of een demonstratie:
Henk Kamp +31 62569 5449
Martien Barth +31 62131 9342
Folkert Braad +31 68370 1219
E: info@jefoshipsupply.nl

Lees verder

Metal Clean 27-08-2021

Wat vindt u hier van? - Poets set Jefo Ship Supply

Uw aluminium traanplaten, erfluiken, deksels enz. laten glanzen in een handomdraai? Met deze Jefo Ship Supply poetst set bestaande uit een poetsmachine, polijstrollen en de Jefo Metal Clean wordt dat een kinderspel.

Ook het poetsen van roestvrijstaal zoals roestvrijstalen masten, heklichtvleugel, piekluiken en deuren gaat met deze poets set in een hand omdraai.

VID-20210824-WA0011.mp4

Deze set is uit voorraad leverbaar:

Bij interesse bel dan met:

Folkert Braad: 06-83701219

Henk Kamp :  06-25696449

Martien Barth: 06-21319342 

Met speciale dank aan: M/s Deo Favente

Lees verder

Mirka DEOS 663CV Delta 5 19-04-2019

Kwaliteits assortiment Jefo Ship Supply

Jefo Ship Supply is leverancier van reinigings- en onderhoudsproducten maar levert ook producten als wrijfhout, dispensers, borstels, touwen en stofzuigers. Het bedrijf bedient haar klanten met een ruim assortiment en geeft maatwerk advies in gebruik en toepassing van producten. Ook dit jaar zal het bedrijf op Maritime Industry een greep uit haar producten tonen. Zo worden bijvoorbeeld het Katchoe wrijfhout en het nieuwe touw KAYPLA gepresenteerd en ziet u hoe de gebruiksvriendelijke MIRKA schuurmachine moeiteloos in alle hoeken schuurt.

Jefo 2 in 1
Meest voorkomende vervuiling en kalkkringen eenvoudig te verwijderen

Met Jefo 2 in 1 boent u de meest voorkomende vervuiling eenvoudig weg.
Waar u normalerwijs voor de kalkkring en op uw zwarte boeiing een zuur gebruikt boent u deze met Jefo 2 in 1 moeiteloos weg. Ook op een donker gekleurde dekken en ramen worden deze kalkkringen op een zeer veilig methode verwijderd zonder dat uw lak en het milieu worden aangetast. Door nieuwe ontwikkelingen van glansvormers en beschermers krijg uw lak een optimale glans. Jefo 2 in 1 is aluminiumveilig en zuurvrij.

KAYPLA 12: een nieuw touw
Sterk touw met laag gewicht, grote sterkte en minder slijtage
Er is veel vraag naar sterke, dunne Silverneema touwen, maar vaak is de prijs een belemmering. De fabrikant heeft voor JeFo een nieuw touw ontwikkeld dat goedkoper is dan de Silverneema voor dezelfde tonnage. Dat is gelukt met dit nieuwe touw, de Kaypla 12.

Kaypla® kenmerkt zich door een laag gewicht bij een hoge sterkte en zeven keer minder slijtage dan een gewone HMPE. Het is daarmee onder andere geschikt voor afstoppen en als koppeltouw.

Katchoe wrijfhout
Nieuwe tussenmaat voor stevig vervaardigd wrijfhout
JeFo komt binnenkort met een nieuwe tussenmaat van de Katchoe wrijfhouten, namelijk 110 x 14 x 14 centimeter. Dit is een uit stevig uit kunststof vervaardigde wrijfhout dat veel voordelen biedt ten opzichte van de klassieke wrijfhouten. Het Katchoe wrijfhout biedt de perfecte oplossing om onder alle omstandigheden af te meren of sluizen te nemen.

Naast de tussenmaat van 110 x 14 x 14 blijft de maat 139 x 16 x 15 centimeter ook beschikbaar in het assortiment van JeFo. Nog even de voordelen op een rij:
* In elke vaarrichting te gebruiken
* Vervaardig uit gerecycled hoogwaardige kunststof
* Zeer lange levensduur door zijn harde en slijtvaste samenstelling
* Veerkrachtig door de speciaal gedimensioneerde en georiënteerde uitsparingen
* Extra verstevigde uiteinden vangen de eerste krachten op
* Er zijn al gaten aangebracht om een touw door te halen
* Door de afgeronde en gesloten uiteinden blijven de wrijfhouten niet haken achter obstakels.


Mirka® DEOS 663CV Delta
Nieuwe schuurmachine moeiteloos tot in elke hoek
Een prachtig oppervlak van hoek tot hoek. De nieuwe Mirka DEOS 663CV Delta maakt het mogelijk, sneller en makkelijker dan voorheen te schuren. Met deze machine zal de gebruiker ontspannen schuren, zelfs wanneer dit hoger moet dan men wenst, de Mirka DEOS Delta weegt minder dan een 1 kg.

Het compacte ontwerp en het zeer lage profiel op slechts 10 cm hoogte zorgen voor een hoge manoeuvreerbaarheid en uitstekende balans. Nauwkeurig en efficiënt schuren onder elke hoek maakt Mirka® DEOS Delta ideaal voor het schuren van hoeken, profielen, verticale en moeilijk bereikbare plaatsen. Dit model heeft een 100x152x152 mm multi-gaten pad voor efficiënte stofafzuiging en een baan van 3 mm voor effectieve en snelle verspaning. Mikra DEOS Delta is klein en licht, dankzij zijn borstelloze motor en geavanceerde techniek, schuren gaat tot 40 procent sneller. Gecombineerd met een comfortabele en ergonomische grip, betekent dit dat u langdurig kunt schuren zonder vermoeid te raken. Met een eenvoudig te bedienen hendel kunt u de snelheid in een handomdraai aanpassen. De aparte aan- en uit schakelaar zorgt voor een eenvoudige en veilige bediening. Door Bluetooth connectie en geïntegreerde vibratie sensor krijg je interessante data op je smartphone zoals snelheid, vibratie in een gebruikersoverzicht. Deze nieuwe aanvulling in de DEOS familie is een echte aanwinst en brengt schuren naar een next level. De Mrka DEOS Delta zorgt in combinatie met beschermpad en Abranet Ace schuurstroken voor een stofvrije werkomgeving, zodat werknemers op een verantwoorde, veilige en vooral gezonde manier kunnen werken. 
Uitgebreid netwerk verkooppunten

Zowel in Nederland, België en Duitsland heeft JeFo een uitgebreid netwerk aan verkooppunten

Nederland: 
Bunkerstation Dekker en Stam
Bunkerstation Delta
Oliehandel Terlouw 
F.E.M.M. Rotterdam

België:
Bezemer Coatings in Antwerpen
Scheepswinkel v.d. Bossche in Gent

Duitsland:
BsB Gmbh & Co.KG in Hörstel 
Weert Ihnen Gmbh & Co.KG in Datteln
MSG eG in Würtzburg
Bunkerdienst P. Pallkowski in Berlijn 
Einzelhandel für Schiffsbedrf, Miltenberg

jefo jpg 20 14

 

Lees verder

Van Den Bossche BVBA 18-01-2018

Vanaf heden is een nieuw verkooppunt in Gent een feit!

JeFo is continue bezig haar bedrijfsvoering te analyseren en te optimaliseren. Dit om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, adviseren en te helpen. Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen zijn onze verkooppunten in Nederland, Duitsland en België belangrijk voor ons.

Naar prettige gesprekken kunnen wij met enige trots zeggen dat wij een samenwerking aan gaan met Scheepsvaartwinkel Van Den Bossche BVBA in Gent. Zij staan voor u klaar met al het benodigde advies.

Vanaf heden hebben wij er een partner bij in België, in Gent,

Scheepswinkel Van Den Bossche BVBA

Wijmenstraat 21L 
9030 Mariakerke (Gent)
http://www.scheepsbenodigdhedenvdb.be/nl/scheepswinkel
Tel.: +32 9 225 38 59
jefo jpg 20 14

 

Lees verder

DEOS 81 x 133 1 24-11-2017

Sneller en slimmer repareren met de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine! NIEUW!

De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine. De machine beschikt over een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor u een perfecte controle heeft om snel tot een mooi schuurresultaat te komen.

Bespaar tijd en geld Met de Mirka DEOS vlakschuurmachine kunt u reparatieplekken volledig machinaal schuren. Hiermee verkleint u de reparatieplek en ontstaat er een egaler schuurbeeld zodat u schuurstappen kunt overslaan. Dit scheelt u tijd en geld.

deos 81 x 133 2

Stofvrije werkomgeving

De Mirka vlakschuurmachine zorgt in combinatie met de beschermpad en Abranet Ace schuurstroken voor een stofvrije werkomgeving, zodat werknemers op een verantwoorde, veilige en vooral gezonde manier kunnen werken.

Voordelen
De voordelen van de Mirka DEOS elektrisch vlakschuurmachine op een rijtje:

• Zeer lage trilling voor optimale controle en egaal schuurresultaat
• Ergonomische ontwerp voor comfortabele grip en langdurig gebruik zonder vermoeid te raken
• Energiebesparend
• Machine is zeer stil wat zorgt voor een prettige werkomgeving
• Lichtgewicht, slechts 1 kg en compact voor een hoge manoeuvreerbaarheid
• Klein en compact, slechts 10 cm hoog 
• Met trillingssensor en Bluetooth connectie 
• 3 mm uitslag

De Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine heeft nog meer voordelen!

• Werkt zeer snel (360 w), 5000 tot 10000 rpm 
• Behoeft weinig onderhoud (koolborstelvrij motor)
• Bespaart tijd en geld 
• Geen perslucht meer nodig
• Stofvrije werkomgeving
• Geen luchtslang voor extra wendbaarheid

deos 81 x 133 3

Bluetooth connectie

Met de trillingssensor kunt u het huidige trillingsniveau in de my Mirka-app bekijken. Hierdoor heeft u nog meer controle en inzicht in het verbruik en status van je DEOS! De Mirka DEOS beschikt over een geïntegreerde trillingssensor met Bluetooth connectie waardoor u verbinding met uw telefoon of tablet kunt maken.

 deos 81 x 133 4

Lees verder

1 2 3