JeFo Ship Supply JeFo Ship Supply

slider 01

Tienjarig jubileum voor JeFo Ship Supply - B134 17 5 2023,

Jefo Ship Supply Team v2.

Vanaf de oprichting in 2013 heeft JeFo Ship Supply een enorme groei doorgemaakt. Wat begon met een bedrijf aan huis, gestart door JEnny en FOlkert Braad, met een depot in Steenwijk, groeide uit tot een bedrijf met een eigen bedrijfspand en depot in Nieuwerkerk. JeFo, dat in 2022 in Tuk een nieuw bedrijfspand betrok, ontwikkelde zich tot hofleverancier in reinigings- en onderhoudsproducten voor veel binnenvaartondernemingen.

Het bedrijf bestaat tien jaar, maar de ervaring is er één van vijfendertig jaar. Die ervaring en kennis, samen met een 24/7 bereikbaarheid en een op de vraag aansluitend assortiment van alleen de beste producten geeft vertrouwen in de volgende tien jaar van het bedrijf. En dat wordt deze zomer gevierd. Op de beurs Maritime Industry ligt op de stand van JeFo als dank voor het vertrouwen voor alle klanten een mooi presentje klaar.

Behalve voor de binnenvaart produceert en levert JeFo Ship Supply ook reinigings- en onderhoudsproducten aan andere sectoren als de offshore, visserij, watersport. Maar ook buiten de maritieme sector wordt geleverd, aan bijvoorbeeld de bouw, horeca, landbouw, onderwijs, voedselverwerkende industrie en schoonmaakbedrijven.

De afgelopen tien jaar heeft JeFo Ship Supply niet alleen uitbreiding gevonden in haar klantenkring, maar ook in de producten. Zo voorziet het assortiment niet alleen maar in reinigings- en onderhoudsproducten, maar worden ook bijvoorbeeld (scheeps)touwen, kunststof wrijfhouten, aluminium walstroomkabels, unicord slangen, led light, veiligheidsvesten en filtertechnieken geleverd. Ook voor deze producten wordt gekeken naar de beste oplossingen voor aan boord. Zo levert JeFo de walstroomkabels in aluminium uitvoering omdat deze de helft lichterzijn.

Met het uitgebreide assortiment speelt JeFo in op de behoefte van de klant aan boord meerdere producten in één keer geleverd te kunnen krijgen. De kwaliteit van het assortiment, samen met certificeringen van productgroepen als bijvoorbeeld HACCP voor ondersteuning bij transport van granen maakt dat het assortiment niet alleen breed is, maar ook diep. De homepage van JeFo geeft een overzicht van het assortiment en zal binnenkort worden ondersteund met een webshop. Er wordt voor de klanten niet alleen een groot assortiment gevoerd om aan de vraag te kunnen voldoen, maar er wordt ook een optimale voorraad aangehouden. Zo weet de klant dat producten uit het assortiment altijd op voorraad zullen zijn. Daarnaast is JeFo 24/7 bereikbaar om producten, waar dat nodig is, ook heel snel aan boord te kunnen krijgen. Met het netwerk van verkooppunten waar producten ook worden verkocht, dekt dit bedrijf de verkrijgbaarheid van producten voor verwijdering van vervuiling en onderhoud van het gereinigde goed af.

Speciale producten

In het assortiment van JeFo bevinden zich niet alleen standaard producten. Op basis van de ervaring in de werkzaamheden die aan boord plaatsvinden heeft JeFo keuze’s gemaakt door speciale producten toe te voegen die de werkzaamheden aan boord makkelijker maken. Zo is er de JeFo Metal Clean met een satineermachine en speciale borstels voor het polijsten van traanplaten. En is de Mirka Deros schuurmachine als lichtgewicht erg gebruiksvriendelijk en vooral stofvrij. de Mirka Delta, deze machine maakt het mogelijk om de kleinste hoekjes met een schuurmachine te kunnen bewerken

Team

Waar het bedrijf op 23 juni 2013 startte met 25 jaar ervaring, maar een nieuwe naam waaruit deze ervaring kon worden ingezet, groeide het bedrijf van Jenny en Folkert Braad al snel uit. In 2016 kwam Henk Kamp, oud collega van Folkert, het team versterken en samen met hen via de steeds groter wordende klantenkring de verdere groei van het bedrijf mede realiseren. Martien Barth werkt drie jaar bij het bedrijf waarvoor hij dagelijks in Zuid-Nederland en België klanten bezoekt, adviezen of demonstraties geeft en producten verkoopt. Hij komt uit de binnenvaart en heeft eerder altijd gevaren. Samen met Robert Braad, die met Jenny de activiteiten voor het bedrijf vanuit het kantoor in Tuk ondersteunt, staat er een team dat de klanten altijd weer op de juiste wijze weet te helpen. Dit samen met het recent betrokken nieuwe bedrijfspand maakt JeFo klaar voor de komende jaren op weg naar een volgend jubileum. 

Op de beurs Maritime Industry zullen klanten het tienjarig bestaan meevieren, bij een bezoek aan de stand ontvangen zij een mooi presentje.

T: Voor direct contact, gratis
advies of een demonstratie:
Henk Kamp +31 62569 5449
Martien Barth +31 62131 9342
Folkert Braad +31 68370 1219
E: info@jefoshipsupply.nl