Jefo Ship Supply Jefo Ship Supply

slider 01

JeFo komt met een nieuwe rem reiniger de markt op! 02 Mar 2017,

Jefo Brake Orange

Met trots presenteren wij de Jefo Brake Orange. Vanaf heden te koop bij Jefo Ship Supply en onze bunkerpartners! Wilt u een gratis demonstratie van dit product? Neem dan contact op met onze mannen; Folkert Braad - (+31) 0683701219 of Henk Kamp (+31) 0625695449 en zij staan in no time voor u paraat!

Jefo Brake Orange is een kwalitatief, hoogwaardige remreiniger voor het reinigen en ontvetten van rem- en koppelingssystemen van personenauto`s, vrachtwagens, bussen, transporteurs en industriële voertuigen.

Jefo Brake Orange verwijdert gemakkelijk, vuil, stof, vet, olie en roet van trommelremmen, remschijven, remvoeringen, remklauwen, remblokken, remschoenen, cilinders en veren.

Door de uitstekende reiniging kunnen de behandelde onderdelen weer zonder problemen presteren, wat het remsysteem bevordert en resulteert in een veilige werking van uw voertuig.

Naast her reinigen van remmen is dit product ook geschikt voor de reiniging van gereedschappen, onderdelen en oppervlakken. Jefo Brake Orange beschikt over een uitstekend penetrerende werking en laat geen resten achter.

Gebruiksaanwijzing

Jefo Brake Orange op de te behandelen opspuiten en eventueel even laten inwerken, afhankelijk van de vervuilingsgraad. Daarna afvegen met behulp van een schone doek.

Eigenschappen 

- Verwijdert olie- en vetresten 
- Verwijdert ook stof, vuil en roet
- Bevordert het remsysteem
- Uitstekende penetrerende werking 
- Op basis van natuurlijke componenten
- Geheel chloorvrij
 

Wilt  u een gratis demonstratie van dit product? Neem dan contact op met onze mannen; Folkert Braad - (+31) 0683701219 of Henk Kamp (+31) 0625695449 en zij staan in no time voor u paraat!